Spreekuren

Een consult is alleen mogelijk op afspraak
Afspraken maken is mogelijk op werkdagen tussen 8.uur en 10.00 uur. Als u voor 9 uur belt is een afspraak dezelfde dag indien nodig als regel mogelijk.
De assistente zal vragen, waarvoor u wilt komen. Dit doet zij om het spreekuur zo goed mogelijk te plannen. Soms kan zij u telefonisch al helpen en is een afspraak niet meer nodig.
Een consult duurt in principe 10 minuten en is bedoeld voor één klacht. Als u meerdere klachten heeft, meldt u dit dan bij de assistente zodat zij voldoende tijd voor u kan reserveren.
Indien u het moeilijk vindt de reden van het bezoek met haar te bespreken, hoeft u dit niet te doen, als u maar duidelijk aangeeft hoeveel tijd u nodig heeft en of u voor één of meerdere klachten komt.

De assistente heeft ook een eigen spreekuur
De assistente heeft een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld injecties, bloeddruk meten, oren uitspuiten, wondverzorging, hechtingen verwijderen, wrattenspreekuur en longfunctie meting.
Zij krijgt het steeds drukker en zij doet dit bij voorkeur op afgesproken tijdstippen. U kunt hiervoor een afspraak met haar maken.

Contact

Spoednummer 053-5385500
 

Huisartsenpraktijk 't Veld

Prins Bernardstraat 4
7586 BH Overdinkel
Telefoon:
053-5361868
Fax:
053-5361867
www.hetveld.eu
Routebeschrijving >